• Πατριάρχου Διονυσίου 31, Δράμα
 • 2521038100
 • info@taurus.gr

Κέντρο λήψης σημάτων

Image

Σήματα που λαμβάνει και επεξεργάζεται  το κέντρο:

 • Οπλισμός – Αφοπλισμός συστήματος
 • Οπλισμός - αφοπλισμός υπο απειλή
 • Διάρρηξης
 • Προσωπικής Απειλής – Ληστείας
 • Διακοπής ρεύματος
 • Πυρκαγιάς
 • Καλής λειτουργίας τηλεφωνικής γραμμής
 • Μερική όπλιση του συστήματος, με αναγνώριση των ζωνών που έχουν γίνει ΒΥΡΑSS
 • Σήμα συναγερμού σε περίπτωση προσπάθειας ανεύρεσης του κωδικού πληκτρολογίου.
 • Υπέρβαση ορίου κατανάλωσης σειρήνας ή αποσύνδεσής της.
 • Έλεγχος κατάστασης μπαταρίας του συστήματος.  Πτώση μπαταρίας ή αποσύνδεσή της και επαναφορά ή επανασύνδεσής της.
 • Επαναφορά της ζώνης σε κατάσταση ηρεμίας μετά τον συναγερμό.
 • Αυτόματη όπλιση ή αφόπλιση.

Κάμερες

Η ΤAURUS  HELLAS SECURITY, θέλοντας να παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια στους πελάτες της, ίδρυσε το κέντρο λήψης εικόνας παράλληλα με το κέντρο λήψης σημάτων. Τα μηχανήματα και λογισμικά τελευταίας τεχνολογίας, η γνώση και η εκπαίδευση των χειριστών μας,  εγγυάται την παροχή υψηλής ασφάλειας του  χώρου σας.

Η απομακρυσμένη παρακολούθηση πραγματοποιείται  μέσω καμερών  από έμπιστο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ελέγχει και επιβλέπει τους χώρους 24 ώρες το 24ώρο ή  ανά τακτά χρονικά  διαστήματα σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη.
Πραγματοποιούνται απομακρυσμένες  «οπτικές περιπολίες» από τους χειριστές μας και ελέγχεται ο χώρος για οτιδήποτε ασυνήθιστο.

Ανεξάρτητα με τις ώρες υπόδειξης του πελάτη, μετά από κάθε σήμα συναγερμού,  πραγματοποιείται αμέσως σύνδεση στις κάμερες του χώρου  και ελέγχεται η  αιτία του σήματος συναγερμού και σε κάθε πιθανή ύποπτη κίνηση που θα παρατηρηθεί από τις κάμερες του χώρου ειδοποιείται αμέσως η ομάδα άμεσης επέμβασης. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα μεγαφωνικής εγκατάστασης που χρήση αυτής γίνεται απο τους χειριστές του κέντρου επιχειρήσεων.

Σας προσφέρει επίσης, την δυνατότητα να συνδεθείτε εσείς στον χώρο σας μέσω οποιουδήποτε απομακρυσμένου ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος βρίσκεται συνδεδεμένος στο διαδίκτυο  ή  μέσω κινητού τηλεφώνου (windows mobile, java, iphone, Αndroid, blackberry).

Image

Τηλεφωνική Ειδοποίηση

 

O συνδρομητής ειδοποιείται τηλεφωνικά από το κέντρο επιχειρήσεων στις παρακάτω περιπτώσεις:
   Λήψη σήματος παραβίασης:

Ειδοποιείται τηλεφωνικά ο πελάτης όταν ληφθεί  σήμα παραβίασης κατά την διάρκεια της ημέρας ή και της νύχτας στο κέντρο επιχειρήσεων. Την νύχτα, εάν ο πελάτης είναι συνδρομητής της  υπηρεσίας άμεσης επέμβασης, ειδοποιείται μόνο αφού ελεγχθεί ο χώρος από την εταιρία και διαπιστωθεί παραβίαση.

Λήψη σήματος παραβίασης με ακολουθούμενο αφοπλισμό.

Όταν ληφθεί σήμα παραβίασης και ακολουθήσει αφοπλισμός, ο συνδρομητής  ειδοποείται τηλεφωνικά για επιβεβαίωση, καθώςκαι τον  έλεγχο της σωστής λειτουργίας του εγκατεστημένου συστήματος συναγερμού.

Υπέρβαση ώρας οπλισμού.

Κατά την πρώτη εγγραφή στις υπηρεσίες του κέντρου επιχειρήσεων, ο συνδρομητής μας υποδικνύει το ανώτατο ωράριο παραμονής των χρηστών στον χώρο. Σε περίπτωση που υπερβεί  αυτό το ωράριο, ειδοποιείται τηλεφωνικά για επιβεβαίωση οτι βρίσκονται ακόμα στον χώρο, και στην αντίθετή περίπτωση ενημερώνεται/υπενθυμίζεται οτι δεν έχει ενεργοποιηθεί το σύστημα συναγερμού.

Αφοπλισμός εκτός ωραρίου.

Κατά την πρώτη εγγραφή, επίσης ο συνδρομητής μας υποδικνύει τις ώρες που θα αφοπλίζεται το σύστημα απο τους χρήστες.  Εάν αφοπλίστεί  εκτός των επιτρεπόμενων ωραρίων, ειδοποιείται τηλεφωνικά για επιβεβαίωση και ενημέρωση.

Αποτυχημένη επικοινωνία συστήματος συναγερμού με το κέντρο.

Το σύστημα συναγερμού του πελάτη είναι σε συνεχή επικοινωνία με το κέντρο λήψης σημάτων. Εάν χαθεί αυτή η επικοινωνία ειδοποιείται αμέσως ο συνδρομητής για την τυχόν ύπαρξη προβλήματος της τηλεφωνικής του γραμμής, του ίντερνετ, ή του GSM, και επισκέπτεται άμεσα τον πελάτη, το τεχνικό μας τμήμα.

Μέσω εικονολήπτη:

Οτιδήποτε παράξενο, περίεργο ή ασυνήθιστο παρατηρηθεί στο οπτικό πεδίο του εικονολήπτη, σύμφωνα με τις εντολές του συνδρομητή. Ταυτόχρονα επεμβαίνει το τμήμα άμεσης επέμβασης.

Σε όλες τις περιπτώσεις ζητήτε απο τον πελάτη ο μοναδικός κωδικός επιβεβαίωσης τον οποίο γνωρίζει μόνο ο ίδιος και το κέντρο επιχειρήσεων.

Ηλεκτρονική ειδοποίηση

Αυτόματο SMS

Αμεση ενημέρωση με SMS στο κινητό σας τηλεφωνο για οποιοδήποτε σήμα.

Online LIVE έλεγχος σημάτων

Μέσω εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο μπορείτε να βλέπετε τα σήματα που έχει λάβει το ΚΛΣ απο το σύστημα ασφαλείας σας.

e-mail

Περιοδικά ή κάτα απαίτηση, σας αποστέλλεται πλήρη αναφορά των συμβάντων στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση

Signals over IP

Φοβάστε μήπως σας κοπεί η σταθερή γραμμή επικοινωνίας;

Φοβάστε μήπως διακοπεί η επικοινωνία του συναγερμού σας με το κέντρο λήψης σημάτων;

Με την υπηρεσία heartbeat over TCP/IP, ελέγχεται αυτόματα η επικοινωνία του συστήματος ασφαλείας σας με τον κεντρικό μας σταθμό ανά τακτά χρονικά διαστήματα. (30~300 sec)

Τι χρειάζεται;;

Το σύστημα ασφαλείας να είναι συμβατό στην αποστολή σημάτων

Συσκευή επικοινωνίας για την αποστολή των σημάτων μέσω TCP-IP

Κάρτα sim με ενεργοποιημένο πακέτο data (παρέχεται απο εμάς)

Πλεονεκτήματα σύνδεσης μέσω TCP/IP

 • Άμεση ενημέρωση σε περίπτωση προβλήματος
 • Λήψη σημάτων χωρίς καμία καθυστέρηση
 • Χαμηλό κόστος κάρτας sim
 • Χωρίς επιπλέον χρέωση στο μηνιαίο πακέτο παρακολούθησης.

 

Περιπολία

Υπεύθυνες περιπολίες

του προστατευόμενου χώρου.

Διαχείρηση στόλου οχημάτων

 

 Η προηγμένη πλατφόρμα παρακολούθησης στόλου οχημάτων σάς παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Μπορείτε να βλέπετε πού βρίσκονται όλα τα οχήματά σας ανά πάσα χρονική στιγμή.

Δημιουργήστε διαδραστικές αναφορές για κάθε πτυχή των λειτουργιών του στόλου σας. Εξετάστε τις σημαντικές τάσεις που αφορούν τα οχήματα, και βελτιώστε τον προϋπολογισμό και τον προγραμματισμό των έργων σας

Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία καθορισμού ζωνών και γεωπερίφραξης για να διασφαλίσετε ότι τα οχήματα σας βρίσκονται εντός μιας καθορισμένης περιοχής και λάβετε άμεσες ειδοποιήσεις όταν το όχημα τις παραβιάσει.

Η λειτουργία παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο έχει σημαντικές δυνατότητες και επιτρέπει την προβολή της διαθέσιμης λίστας οχημάτων, της τρέχουσας θέσης οχήματος, του τελευταίου χρόνου σύνδεσης, της ταχύτητας, των συντεταγμένων, της διεύθυνσης, των παραμέτρων αισθητήρα, των σημαντικών ειδοποιήσεων, της αλλαγής τύπου χάρτη, της αλλαγής γλώσσας διεπαφής και πολλά άλλα.

Το ιστορικό δείχνει όλα τα καταγεγραμμένα δεδομένα που ο διακομιστής έχει συλλέξει από διαμορφωμένες συσκευές για επιλεγμένη χρονική περίοδο. Το λογισμικό καταγράφει όλες τις πιθανές πληροφορίες που λαμβάνονται από τη συσκευή παρακολούθησης GPS, όπως ταχύτητα, χρόνος, τοποθεσία, στάσεις, αναφορές, συμβάντα κ.λπ. Το ιστορικό εμφανίζεται με διαφορετικούς τρόπους: οπτικά στο χάρτη, σε μορφή γραφήματος ή html / xls.

 

 

 

 

 

TAURUS HELLAS SECURITY

ISO certifications

ISO

 

Χρησιμα

Επισημοι Συνεργατες

ακολουθηστε μας