• Πατριάρχου Διονυσίου 31, Δράμα
 • 2521038100
 • info@taurus.gr

Περιπολία

Σκοπός της περιπολίας είναι η αποτροπή των κλοπών, βιαιοπραγιών, δολιοφθορών και άλλων εγκληματικών πράξεων. Για την περιπολία διατίθονται ειδικά διαμορφωμένα αυτοκίνητα αποκλειστικά και μόνο για αυτόν τον σκοπό.

Επανδρωμένα από έμπειρους επαγγελματίες περιπολούν στους χώρους ευθύνης καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, βάσει ενός εναλλασσόμενου δρομολογίου. Είναι σε συνεχή επικοινωνία με το κέντρο επιχειρήσεων, μέσω VHF και GSM.

Το πλήρωμα του αυτοκινήτου γνωρίζει καλά την περιοχή. Κατά την επίσκεψη στον χώρο ευθύνης, ελέγχει σχολαστικά όλο τον εξωτερικό χώρο επίσης και πόρτες, παράθυρα που τυχόν δεν ασφαλίστηκαν σωστά.

Απομακρύνει από τον φυλασσόμενο χώρο κάθε τι το ύποπτο και σε περίπτωση προβλήματος ενημερώνει το κέντρο και αυτό με τη σειρά του ενημερώνει τις αρμόδιες αρχές.

Στατικές Φυλάξεις

Έχοντας πολυετή εμπειρία σε χώρους μαζικής ύπαρξης και μετακίνησης κοινού όπως γήπεδα, συναυλίες, εκδηλώσεις, πολυκαταστήματα, εμπορικά κέντρα, η TAURUS HELLAS SECURITY έχει την ικανότητα να αναλάβει την φύλαξη και του πιο απαιτητικού χώρου παρέχοντας υψηλή ασφάλεια.

Βασική προτεραιότητα της TAURUS HELLAS SECURITY είναι εκτός από την πλήρη φύλαξη του χώρου, ο αποτελεσματικός έλεγχος της κίνησης, η διευκόλυνση της πρόσβασης εργαζομένων και επισκεπτών και η διατήρηση ομαλής ροής σε εισόδους και εξόδους.

Όλο το προσωπικό της TAURUS HELLAS SECURITY είναι ένστολο, διαθέτει την ειδική άδεια εργασίας SECURITY και χαρακτηρίζεται από ήθος, ευγένεια, διακριτικότητα και εχεμύθεια. Οι ευθύνες και τα καθήκοντα του, ορίζονται από τον πελάτη και τις απαιτήσεις που παρουσιάζουν οι εγκαταστάσεις του.

Oι φύλακες συνεργάζονται με το κέντρο λήψης σημάτων & εικόνας και με τα περιπολούμενα αυτοκίνητα της εταιρίας, καθ΄ολη την διάρκεια της υπηρεσίας τους για την πληρέστερη ασφάλεια του χώρου.

Οι φύλακες στον χρόνο εργασίας τους περιπολούν περιμετρικά τον χώρο και ελέγχονται καθ΄ όλη την διάρκεια της βάρδιας τους από τον εποπτεύων και από τα περιπολικά που κινούνται διαρκώς.

Κατά την είσοδο - έξοδο ατόμων-αυτοκινήτων από τον χώρο φύλαξης, οι φύλακες καταγράφουν τα γεγονότα που θα προκύπτουν.

Κάλυψη Εκδηλώσεων

Έχοντας πολυετή εμπειρία σε χώρους μαζικής ύπαρξης και μετακίνησης κοινού εκδηλώσεων, η TAURUS HELLAS SECURITY έχει την ικανότητα να αναλάβει την φύλαξη και του πιο απαιτητικού χώρου παρέχοντας υψηλή ασφάλεια. Τα στελέχη μας έχουν εξιδικευτεί με εκπαίδευση σε Ελλάδα και εξωτερικό σε θέματα που αφορούν:

 • Ρόλος στην διαχείρηση ασφάλειας της εκδήλωσης
 • Καθήκοντα
 • Έλεγχος πλήθους
 • Απόκριση στους θεατές
 • "δυναμική-πυκνότητα-ανησυχία"
 • Σωματική έρευνα
 • Γλώσσα του σώματος
 • Δυναμική αξιολόγηση κινδύνου
 • Διαχωρισμός φιλάθλων
 • Διένεργεια ελέγχων πριν και μετά τον αγώνα/εκδήλωση
 • Επιλογή προσωπικού/προφίλ.

Εχουμε εκπαίδευση μέσω της ESTC GROUP, και διαπίστευση απο την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ώστε να τηρούμε τα πρότυπα που απαιτούνται σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.

VIP

Η προστασία υψηλών προσώπων (V.I.P.) είναι ίσως μια απο τις πιο λεπτές και δύσκολες υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Με ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο εμπειρίας και ικανότατα στελέχη, η TAURUS SECURITY μπορεί να υλοποιήσει το δύσκολο αυτ’ο έργο, με ζήλο και τη διακριτικότητα που απαιτεί αυτό.

Παρέχοντας συνοδούς ασφαλείας στα σημαντικότερα πρόσωπα της χώρας μας, αλλά και σε άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο ή υπό απειλή, για πολλά χρόνια και με απόλυτη επιτυχία τα άτομα της TAURUS SECURITY έχουν αποκτήσει την πείρα και την εμπειρία που χρειάζεται. Αναλαμβάνοντας την προστασία, την ασφαλή μετακίνηση και τη συνοδεία υψηλών προσώπων, η TAURUS SECURITY διαθέτει εξοπλισμένα μέσα και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό σε πιθανά σενάρια κινδύνου.

TAURUS HELLAS SECURITY

ISO certifications

ISO

 

Χρησιμα

Επισημοι Συνεργατες

ακολουθηστε μας